dinsdag 29 maart 2022

Komend weekend live: MotoGP, MXGP en NASCAR, hoe laat live in Nederland en België?

Komend weekend is weer een mooi raceweekend met wedstrijden in onder meer de MotoGP, MXGP en NASCAR. Hoe laat zijn deze wedstrijden in Nederland en België live op tv en online via de livestream te bekijken? 

MotoGP Argentinië, hoe laat live? 

Op vrijdag 1 april en zaterdag 2 april zijn de vrije trainingen van de GP van Argentinië. De MotoGP-trainingen zijn op beide dagen live te volgen vanaf 13u55. De live-uitzending van de kwalificatie van de MotoGP is op zaterdagavond vanaf 19u15 te bekijken. Op zondag is de MotoGP live op tv en via de livestream te zien vanaf 19u20. De race begint op die avond om 20u00. 

MXGP Portugal, hoe laat live? 

Op zondag 3 april 2022 kan men de MXGP via de livestream bekijken. Hoe laat beginnen de live-uitzendingen? De livestream van de eerste manche van de MXGP begint om circa 15u10. De livestream van de tweede manche is vanaf 18u00 te bekijken. 

NASCAR Richmond, hoe laat live?

Op de avond van zondag 3 april kan men ook de NASCAR live op tv en via de livestream volgen. Hun race vindt plaats in Richmond, Virginia. Hoe laat begin deze NASCAR-wedstrijd? De live-uitzending is op zondag 3 april vanaf 21u30 te bekijken. 

Meer info: 

Komend weekend live, hoe laat? Formule 1 op Imola (GP Emilia Romagna), MotoGP van Portugal, MXGP Letland en NASCAR Talladega

Voor de raceliefhebbers valt er in het komende weekend weer heel wat te genieten qua live-uitzendingen op tv en livestream: de Formule 1 he...