donderdag 17 maart 2022

Komend weekend live: Formule 1, MotoGP, MXGP, IndyCar Series, NASCAR en Sebring - hoe laat live op tv en via de livestream in Nederland en België?

Er staat een druk weekend voor de boeg voor de ware racefans. Men kan onder meer live op tv en via de livestream genieten van Formule 1, IndyCar, MotoGP, MXGP, NASCAR en de 12 uur van Siebring. Hoe laat zijn deze live-uitzendingen in Nederland en België te zien? 

Hoe laat Formule 1?

Het grote publiek kijkt vooral uit naar de live-uitzendingen van de eerste manche van het wereldkampioenschap Formule 1 in het seizoen 2022. Op zaterdag 19 maart 2022 kan men vanaf 16u00 de kwalificatie live bekijken. Op zondag 20 maart 2022 kan men de start van de Formule 1 GP Bahrein via de livestream zien. 

Hoe laat MotoGP?

De liefhebbers van de MotoGP zullen komend weekend niet uitslapen als ze de GP van Indonesië willen bekijken. Vanwege het tijdsverschil met Azië zijn de kwalificatie en de race van de MotoGP via de livestream in Nederland en België 's ochtends vroeg te zien. De uitzendingen beginnen om circa 7u10. 

Hoe laat MXGP?

De MXGP bevindt zich komend weekend juist helemaal aan de andere kant van de wereld: in Argentinië. Waar de uitzendingen van de MotoGP komend weekend veel vroeger zijn dan gewoonlijk, zijn is de MXGP via de livestream juist wat later op de dag te zien. De eerste manche van de MXGP is op zondag 20 maart om 17u00 live te bekijken in Nederland en België. De tweede manche is live te zien om 20u00. 

Hoe laat de 12 uur van Sebring? 

De 'IMSA Sportscar Championship 12 uur van Sebring is op zaterdag 19 maart 2022 live op tv en via de livestream bij Ziggo Sport Totaal te bekijken vanaf 16u00. 

Hoe laat IndyCar Texas Motor Speedway? 

Hoe laat is de Indycar-wedstrijd op de Texas Motor Speedway op zondag 20 maart 2022 te bekijken in Nederland en België? Op die zondag zijn de Indycar Series live op tv en via de livestream te volgen vanaf 17u30. 

Hoe laat NASCAR? 

Hoe laat begint op zondag 20 maart 2022 de live-uitzending van de NASCAR-Cup? Die is vanaf circa 20u00 live te zien. 

Meer info:

Komend weekend live, hoe laat? Formule 1 op Imola (GP Emilia Romagna), MotoGP van Portugal, MXGP Letland en NASCAR Talladega

Voor de raceliefhebbers valt er in het komende weekend weer heel wat te genieten qua live-uitzendingen op tv en livestream: de Formule 1 he...